joi, 17 ianuarie 2013

Convertoare on-line de fișiere

În acest articol vă recomand două site-uri ce ne permit să convertim rapid fișiere între principalele formate întâlnite în mediul informațional.

http://www.convertfiles.com este un site prin intermediul căruia putem converti gratuit arhive, fișiere document, prezentări, imagini, fișiere audio, fișiere video, etc. Aici găsiți lista tuturor conversiilor disponibile.


Pentru a converti un fișier din propriul calculator, click pe Browse și selectăm fișierul ce dorim să îl convertim. La Output format alegem tipul de fișier în care vrem să facem conversia.  De asemenea există posibilitatea de a descărca fișiere de pe Youtube,Vimeo, etc. Se copiază link-ul fișierului de pe Youtube, se inserează unde scrie or download it from: și la Output format alegem tipul de fișier în care vrem să facem conversia (de exemplu mp3) și în final click pe butonul Convert.
 http://www.convertfiles.com/ permite conversia fișierelor cu dimensiunea maximă de 250 MB.


http://www.zamzar.com/ este un alt site ce ne permite să facem conversia fișierelor dintr-un format în altul.
 Dacă la primul site folosirea unei adrese de email este opțională, în cazul celui de al doilea site trebuie să introducem o adresă de e-mail validă pe care vom primi un link către fișierul convertit ce trebuie descărcat.
Aici  găsiți lista tuturor conversiilor disponibile.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More